Onze Allerbeste wensen, een goede gezondheid en succesvol 2017.

Het voorbije jaar was op vele gebied een verrassend maar ook heel leerrijk jaar. De financiële markten schreeuwden om méér gratis geld vóór banken, wat resulteerde in negatieve rentes waardoor je spaargeld in waarde daalt, terwijl kosten oplopen. Het geopolitiek getrektouw tussen grootmachten, vluchtelingen crisis, brutale aanslagen, Brexit, de Trump’onomics, etc... Toenemende belastingdruk om begrotingstekorten en staatsschulden te saneren. Maar, alle maatregelen ten spijt lossen helaas niets op en maken rijken steeds rijker…

Het lijkt gek, echter doorheen al het tumult was 2016 immers toch niet zó slecht. Om de problemen heen hebben wij gebruik gemaakt om dieper in de financiële markten door te dringen en zó achter de schermen kunnen kijken. Nee, perfect was 2016 zeker niet maar des te leerrijk naar de toekomst en daar kunnen we in 2017 al direct van gaan profiteren.

Want, niettegenstaande het vele negativisme hebben we in 2016 aangetoond met onze nieuwe module ‘Live Tradingroom systeem’ en bijbehorende BKD’s in slechts negen maanden een rendement van 370% te kunnen vergaren. Inderdaad, onze 2.500 inleg groeide tot 9.256 in amper negen maand! (resultaten vindt je onder deze link)

In vorige nieuwsbrieven vertelde we al onze module stevig te hebben uitgebreid en mede uit in 2016 getrokken lessen, denken we om in 2017 dit rendement te kunnen evenaren, misschien zelfs te verbeteren. Als dat al niet mooi zou zijn, he.

Maar stel, alles zit tegen en we behalen slechts 1/2 dan nog zitten we ruim boven de 100%, waar je bij je bank geld moet toeleggen op je spaarrekening.

Wij zien in ieder geval 2017 als een jaar van mooie kansen met stijgende volatiliteit, een Euro dip onder pariteit, Goud op zoek naar een bodem en Indices als speelbal van het verder Brexit verhaal, Centrale banken & de Trump’onomics, waar de nieuw verkozen president zijn ‘peptalks’ nu in daden gaat moeten omzetten, wat ontzettend moeilijk zal gaan blijken en dus “Buy the Rumor and Sell the News” de beurzen onder druk gaan zetten. De Chinese Yuan komt in nauwer vaarwater te liggen met gevolgen voor de gehele valuta markt… Kortom, een jaar met ontzettend veel nieuwe kansen waarvan we maximaal willen gaan van profiteren.

Wil je ons volgen, dan kan je nu je voordeel doen tijdens onze voorjaars actie aan -20% korting op ons jaar abonnement en betaal nu slecht €660 i.p.v. €825.

Maar wees snel, deze actie is tijdelijk en loopt slechts t/m 15 januari 2017.

Hoe reageren: stuur een mailtje retour of meldt u aan via de knop “Nu Aanmelden” op onze Diensten pagina onder deze link.