Buy the Dips and Sell the Rise !

Al blijven we voorzichtig, toch lijkt het er sterk op dat na deze veel te korte correctie de financiële markten helemaal terug bij het oude zijn aanbeland.

De laatste weken hebben tal van sprekers er alles aan gedaan om een verdere correctie te stoppen en de beurzen met nieuwe beloftes te stimuleren. Zo blijft de ECB op de vlakte en gaat BoJ nieuwe middelen aanwenden om de economie aan te trekken. In Amerika zwikken de FED onder druk van beleggers en financiële markten, terwijl het Witte Huis de ene-na-de andere maatregel afkondigden om beleggers gerust te stellen. Als klap op de vuurpijl werd het beter dan verwacht NFP jobcijfer vrijdag op gejuich onthaald en gingen de Amerikaanse beurzen met gemiddeld +1.7% hoger.

Komende twee weken, met kwartaal expiraties op 16 en FED op 21 maart, zijn daarom van cruciaal belang, tevens Trump’s deadline m.b.t. het invoeg trede van zijn import heffingen op staal en aluminium.

Bovendien kijken beleggers al verlekkerd naar de 1ste kwartaal bedrijfsresultaten, waar de verwachtingen hoog liggen i.v.m. de in Amerika doorgevoerde taks verminderingsplannen voor bedrijven.

Al is een plotse verdere correctie niet helemaal uitgesloten, toch zijn we van mening dat aankomende dagen/weken het vooral “Buy the Dips and Sell the Rise” helemaal terug zijn en we de vinger aan de knoppen moeten houden.

In onze Tradingroom houden we u op de hoogte en worden continu nieuwe Berekende Koers Doelen (BKD) en signalen geplaatst.

Klik hier voor een overzicht van onze recente Live signalen.

Fijne beursweek toegewenst