Week van de FED !

De voorbije week kende de beurzen een zijdelings verloop met enkele uitschieters op dinsdag toen bekend werd dat de Amerikaanse Staats secretaris Rex Tillerson door Trump werd ontslagen en tijdens de vrijdag kwartaal expiraties.

Voor aankomende week verwacht ik wel een toename van de volatiliteit in aanloop naar het FED rentebesluit op woensdag. Algemeen houdt de markt al rekening dat de FED de rente met 0.25% zal gaan verhogen en kan/zal iedere afwijken daarvan een heftige reactie laten zien.

Bij minder of geen verhoging kunnen de beurzen als een speer in de hoogte gaan, echter bij verhoging van 0.50% of meer wordt een duik naar vorige bodem(s) verwacht. Bovendien kijken beleggers met nadruk op de aansluitende persconferentie en toespraak van de nieuwe FED voorzitter Powell en kan ieder woord de markt tot een grillig verloop keren.

AEX noteerde vrijdagavond met slot op 536,92 voor aankomende weken bereken ik een uitbraak naar BKD 548/555 binnen de range 523/544.

Dus aankomende dagen/weken blijft het vooral een “Buy the Dips and Sell the Rise” beurs en we de vinger aan de knoppen moeten houden.

In onze Tradingroom houden we u op de hoogte en worden continu nieuwe Berekende Koers Doelen (BKD) en signalen geplaatst.

Klik hier en hier voor een overzicht van onze recente Live signalen.

 

Fijne beursweek toegewenst