Indextrade wenst iedereen een goede jaarwisseling!

We kijken terug op een moeilijk en minder gunstig jaar met wisselende resultaten.

Gelijk met het nieuwe jaar gaan we daarom over op een nieuwe methodiek waarbij we niet meer ‘voorbeurs’ gaan berekenen maar na opening. Dit omdat institutionele computergestuurde algoritmes veelal deze ‘voorbeurs’ berekeningen manipuleren en hun algoritmes een StopLoss killer zijn.

Voortaan ontvangt u dus de Breakout signalen niet meer vóór 9.00 uur maar na de consolidatie omstreeks 9.20 uur en afhankelijk de volumes.

We gaan dus niet meer in de markt om in de markt te zitten, maar enkel wanneer de kansen en omstandigheden best zijn.

Breakout signalen voor de Amerikaanse markten tussen 9.30 uur en 15.00 uur.

 

Met ingang van week 01/2018 starten we met een nieuw 2.500 Mini-portefeuille en volgen daarmee de nieuwe signalen op basis van de beproefde Live Tradingroom signalen.

Bij iedere positie gaat een StopLoss mee, of wordt toegevoegd na het innemen van de positie, zodat verliezen i.i.g. beperkt en onder controle worden gehouden.

Deze signalen worden in de Tradingroom geplaatst en/of per mail verstuurd.

Met onze Berekende Koers Doelen (BKD) hebben we i.i.g. ondertussen een slaagpercentage van 85% in de goede richting bereikt.

 

Tevens hebben we sinds enkele weken een nieuw project opgestart om de diverse signalen middels strategie setup’s over te brengen naar onze leden. Deze strategieën worden dan gratis ter beschikking gesteld van onze leden en geregeld geüpdatet met de steeds veranderende beurs parameters. Dat moet voor een groot deel de Automatische Uitvoering van signalen opvangen.
Van zodra deze operationeel zijn zullen we u daarover informeren.

 

Tevens is voorzien om in de loop van 2018 onze website uit te breiden met ‘realtime’ grafieken waarop u de signalen zelf kunt gaan volgen en dus visueel meekijken naar het verloop.

 

Wij hopen om samen 2018 tot een succesvol jaar te maken en wensen u alvast een voorspoedig en gelukkig nieuwjaar.

Met vriendelijk groet,

Jean

Indextrade