De eerste zes (6) maanden van 2018 hebben ons eerder ambitieus plan nieuw leven ingeblazen.

In amper een half jaar tijd hebben we onze inleg méér dan 20x terugverdiend!

Klik hier voor een totaal overzicht van de voorbije zes (6) maanden ‘Live’ Trading of kijk even mee naar onderstaand samenvattende staat:

 

Deze laten we nog 1 maand lopen om zoveel mogelijk open posities te kunnen gaan te sluiten.

Zoals je nu wel weet gaat vanaf 01 augustus de nieuwe ESMA regelgeving in voege, waardoor ‘particulieren’ fors hogere marge vereisten opgelegd krijgen.  Aldus zijn we verplicht op de laatste handelsdag van juli al onze dan nog open posities te gaan sluiten.

Daarom gaan we met ons huidig portfolio enkel nog de open posities zo voordelig mogelijk trachten te sluiten.

Met het oog op enkele rustige beursweken i.v.m. de 4th of July vakantie week in de VS, gaan ook wij profiteren om van start te gaan met een ‘Nieuw 2500 Mini-Portfolio’!

Dat geeft iedereen die het wenst de mogelijkheid om vanaf dag één mee te doen met een ‘nieuw’ Mini-Portfolio en zo van bij aanvang mee te volgen.

Tevens kunnen we gedurende één (1) maand nog met de huidige voordelige marge verplichtingen verder handelen en reserves opbouwen om na het invoeren van de nieuwe ESMA regulering met hogere marge verplichtingen verder te gaan.

Vanaf 01 augustus gaan we ons dan beperken tot fondsen met een acceptabel marge niveau en onze aantallen daarop afstemmen.  Het rendement zal dan wel iets lager komen te liggen, maar altijd meer nog dan op eender welke bank.

 

Wilt u meedoen en/of uitproberen of dat voor u ook past, dan kan dat nu zonder verplichting d.m.v. een maandabonnement ad €98 per maand, oftewel €4,6 per dag, of neem meteen een jaar abo ad 3,26 €/beursdag en klik hier om u aan te melden.

 

Verdere info vindt u op onze webpagina’s of stuur een mailtje naar info@indextrade.nl

www.Indextrade.nl                       info@indextrade.nl                     Disclaimer.