Optie Combi's 2018,

Terwijl het rommelt binnen de financiële markten maken wij gretig gebruik van de onzekerheid die daar heerst. Door het tumult zijn ook de internationale indices volop in beweging. Met onze Optie Combi’s kunnen we daar op korte en middellange termijn lekker op inspelen en ook daar mooie rendementen boeken.
Via deze link kun je een kijkje nemen van de actuele stand.

Met een inleg van €5000 en twee- à drietal posities per maand staat de teller momenteel op 361% en dit met slechts 1 Optie Combi per positie!

Dit is een meer rustige vorm van beleggen, tevens heb je alle tijd om orders klaar te zetten. Eenmaal per dag eens even naar onze Tradingroom surfen om te kijken of er nieuwe posities dienen geopend of gesloten en je bent up-to-date.

Bovendien kun je, op aanvraag, de Optie Combi’s per e-mail in je bus krijgen wanneer deze in de Tradingroom worden gepost.

Wilt u meedoen en/of uitproberen of dat voor u ook past, dan kan dat nu zonder verplichting d.m.v. een maandabonnement ad €98 per maand, oftewel €4,6 per dag, of neem meteen een jaar abo ad 3,26 €/beursdag en klik hier om u aan te melden of stuur een mailtje retour.

Wij wensen u een fijn weekend en alvast veel succes.
Vriendelijke groet,

Indextrade