Wat na de nieuwe ESMA regulering ?
 

De nieuwe ESMA regulering is een feit en we kunnen er niet omheen; deze hebben een negatieve impact op ons rendement.

Echter, met een voorzichtige aanpak hebben we de week alsnog positief kunnen afsluiten, zei het met een eerder bescheiden winst dan.

 

Zoals verwacht hebben de nieuwe ESMA regels een negatieve invloed op ons rendement en beperken ten zeerste onze mogelijkheden.  Mede door het feit dat we onze inleg op slechts 2.500 willen behouden.

Bij aanvang van de nieuwe regeling dienden we vooral de diverse opties te evalueren en noodzakelijke aanpassingen in functie van de diverse broker vereisten door te voeren.  Voorzichtigheidshalve hebben we onze handel dan ook beperkt tot slechts een tweetal fondsen die zowel marges als volumes in ons voordeel draaiden.  M.a.w. de voorbije week is eerder een testcase geweest in aanloop naar een nieuwe start.

 

Inmiddels hebben we onze systemen aangescherpt en van nieuwe tools voorzien waarmee we zowel bij ‘bewegelijke’ als bij ‘rustige’ markt gunstige testresultaten hebben gedraaid.

Vanaf aankomende week gaan we deze dan ook inzetten om opnieuw intensiever te gaan handel op S&P / NQ100 / AEX / EURUSD en later ook de andere indices als DAX / FTSE en CAC40.

Voor wie interesse heeft, onder deze link vindt u de update van ons nieuw 2500 Mini-Portfolio resultaten.

 

Aankomende weken en tot we 2x onze inleg hebben verdubbeld, blijven we met geringe volumes aan de slag, om iedereen de kans te geven aan de nieuwe situatie te gewennen.

Daarna schakelen we een versnelling hoger tot we de doelstelling van ons eerder ambitieus plan hebben bereikt.

Meer hierover kom je te weten in onze volgende mail(s) en/of via onze Tradingroom.

 

Wilt u meedoen en/of uitproberen of dat voor u ook past, dan kan dat nu zonder verplichting d.m.v. een maandabonnement ad €98 per maand, oftewel €4,6 per dag, of neem meteen een jaar abo ad 3,26 €/beursdag en klik hier om u aan te melden.

 

Mocht u nog vragen hebben horen wij het graag en wensen u alvast veel succes.

Vriendelijke groet,

Indextrade