Signaal Uitvoering / Brokerage

 

De invoering van MIFID II per 3-1-2018 heeft gevolgen voor de Automatische Uitvoering van signalen !

 

MIJN Effecten B.V. heeft met het oog op de invoering van de Europese regelgeving MIFID II de lijst met producten geëvalueerd welke worden aangeboden in onze dienstverlening per 2018. Dit heeft consequenties voor de dienstverlening welke wij momenteel aan u verlenen.

 

Met de invoering van MIFID II per 3-1-2018 zal MIJN Effecten stoppen met het aanbieden van Execution Only services voor het handelen van Contracts For Difference (CFD’s). MIJN Effecten heeft ten behoeve van deze Execution Only dienst op uw SAXO Bank rekening een Power Of Attorney (POA). Deze zal uiterlijk per 30 december 2017 door MIJN Effecten worden opgezegd.

 

Dus voorlopig is onderstaand hierdoor niet meer mogelijk.
 


In de 2de helft 2018 komt een nieuw systeem met nieuwe mogelijkheden

inclusief Automatische Uitvoering.

 

Onder de Tab 'Nieuws' houden we u verder op de hoogte van nieuwe mogelijkheden i.v.m. Automatische Uitvoeringen.

Signalen laten uitvoeren
Indextrade signalen laten uitvoeren en er geen omkijken meer naar hebben kan. U heeft dan niet meer het invoerrisico en vervolgens hoeft u ook niet 10 uur per dag achter het computerscherm te blijven zitten.  Indextrade heeft een samenwerking met MIJN–Effecten opgezet om u dit uit handen te nemen.

Hoe werkt het?
Wanneer u de signalen van Indextrade wenst te gaan volgen, neemt u een abonnement af bij Indextrade.  Om gebruik te maken van de diensten van MIJN Effecten dient u een formulier in te vullen die u bij Indextrade kunt opvragen.  Vervolgens vult u de gegevens in en stuurt de mail door naar MIJN-effecten en retour.  Op basis van de ingevulde gegevens gaat MIJN Effecten voor u een rekening openen bij Kas Bank ( Futures ) of/en Saxo Bank voor ( CFD’s ).  Alle openingsformulieren, de overeenkomst en de volmacht met MIJN- Effecten ontvangt u thuis.  Nadat u de papieren ondertekend heeft retour gezonden, duurt... het ca. 5 werkdagen voordat de rekening geopend is.

Wie is verantwoordelijk en aansprakelijk?
Let op! Indextrade geeft de signalen af waarna MIJN- Effecten de order uitvoert.  Dit gebeurt zonder dat u hiervoor vooraf toestemming verleent.  Dit is vanwege de volmacht die u heeft gegeven aan MIJN Effecten.  Zij zijn op geen enkele wijze aansprakelijk danwel verantwoordelijk voor trades, winsten en verliezen die voortvloeien uit de signalen van Indextrade.  U bent zelf verantwoordelijk en aansprakelijk voor de trades, winsten en verliezen.  U neemt alleen een dienst af van MIJN- Effecten namelijk het uitvoeren van de Indextrade signalen.  Voor de opvolging en beheer van je account blijf je zelf verantwoordelijk.  Daarom is het ontzettend belangrijk om regulier in te loggen op je account en te kijken hoe uw saldo ervoor staat en eventueel bij te sturen.  Mocht u daar toch geen tijd voor hebben, doe dit dan zeker regelmatig bij onrust en/of hogere volatiliteit op de beurzen.  Moet er een aanpassing komen meer/minder contracten, dan meldt u dat via e-mail naar MIJN-Effecten met een digitale handtekening.  Op deze manier blijft u ook betrokken bij het verloop van uw trades.

Wat kost het?
Aangezien MIJN Effecten alleen als uitvoerder voor u optreedt, berekenen zij alleen brokerkosten.  Andere kosten zijn niet van toepassing.  Deze brokerkosten bent u altijd kwijt, ook bij een andere internetbroker of andere voicebroker.

Product Brokerfee (Richtprijzen)

CFD Dax € 0,25 per cfd met een min. van € 2,50 en max. € 25,00
CFD Aex € 0,10 per cfd met een min. van € 2,50 en max. € 25,00
CFD S&P € 0,13 per cfd met een min. van € 2,50 en max. € 25,00
CFD Eurostxx 50 € 0,15 per cfd met een min. van € 2,50 en max. € 25,00

CFD aandelen               € 0,10 per cfd met een min. van € 2,50 en max. € 25,00                  

Dax future € 7,00 per contract
FTI future € 7,00 per contract
Mini S&P € 7,00 per contract
Index opties € 5,00 per contract
Equity opties € 4,00 per contract

Wat is uw risico?
Uw risico is dat u vanuit uw initiële storting geld kan verliezen totdat het niveau van de Initial Margin is bereikt.  Indien u deelneemt aan de optiesignalen, dan kan u uw VOLLEDIGE inleg verliezen.

Vragen?
Voor al uw vragen inzake uw Kas of Saxobank account is MIJN- Effecten telefonisch of per e-mail bereikbaar.  Voor vragen over kosten, performance, resultaten en andere zaken kunt u contact opnemen met Indextrade.