Strategie voor Daytrading/Break-out signalen:

Toenemend intensieve High Frequency Trading (HFT) computerhandel maken dat strategieën voor Dag- en/of Break-out handel achterhaald zijn geworden en dus tijdelijk op een zijspoor belanden.

Deze HFT computerhandel is voor merendeel in handen van de BB's (Big Banks) en zorgt ervoor dat de meeste StopLoss clusters met verlies voor particulieren uit de markt worden gepakt en dus flinke winsten opleveren voor de BB's.

Om dit probleem te omzeilen, hebben we bij Indextrade onze strategieën aangepast en een volledig nieuw "Indextrade-Vantage-systeem" uitgedokterd met monitoring en vooruitblik op de door BB's ingenomen posities en computergestuurde acties.
Bovendien beschikken we nu over een A.I. geintegreerde optimalisatiemodule en streven we een slaagratio van +/- 85% te behalen.
Resultaten tijdens de test-periode kunnen hier ingekeken.
Live resultaten zijn te volgen via onze Resultatenpagina of via deze link.

Wat is er veranderd:

De minder renderende Daytrading & Break-out signalen zijn voorlopig gestopt en dus niet meer voorbeurs per mail verstuurd.
De "Live Tradingroom signalen" worden enkel nog in de Tradingroom geplaatst, tevens via WhatsApp verstuurd.  Omdat deze signalen snel wisselend kunnen zijn worden deze niet meer per mail verstuurd.

De nieuwe "Indextrade-Vantage-signalen" gaan als volgt:

Wat krijgt u van Indextrade en hoe werkt het?
Iedere avond nabeurs wordt de voorbije sessie geëvalueerd en berekenen we een koersprojectie voor de volgende dag/dagen.  's morgens worden deze dan aan het Aziatisch/Australisch koersverloop getoetst.
Enkel ingeval wijziging ontvangen abonnees de nieuwe handelssignalen per e-mail, anders blijven de lopende posities en inliggende orders onveranderd.
In deze e-mail geven wij aan wanneer en hoe we in de markt stappen en/of verdere actie(s) ondernemen.

U voert zelf de signalen in bij uw CFD broker en u bent klaar.
Kies voor een broker waar ook overnight de koers verder noteert, zodat je posities altijd meedraaien.
De rest van de dag heeft u er geen omkijken meer naar, tenzij tijdens de handelsdag actie dient ondernomen.
Dit kost amper 5 minuten van uw tijd.
U kunt de orders ook invoeren wanneer u onderweg bent of tijdens een vrij moment gedurende de dag.
U handelt met 1 contract mits wij anders aangeven in de mail.

U bepaalt zelf met hoeveel contracten u wenst te handelen. (Indextrade geeft als richtgetal een max)
De signalen kunnen worden gevolgd met Futures, CFD's, Turbo's en/of Sprinters. Onze voorkeur gaat naar CFD's en daarop zijn dan ook onze resultaten gebaseerd.

In eerste instantie staan deze fondsen op monitor:

Deze lijst is als voorbeeld bedoeld, niet limitatief en kan tijdens verloop worden aangepast

 

 

 

 

Voor 8.55 uur ontvangt u als indextrade lid de signalen voor die dag in uw mailbox.
De signalen zijn geldig van 9.15 uur tot 17.15 uur, of in sommige trades langer dan 1 dag.
U voert zowel de long als short trade in uw systeem (dat kost u 5 min. tijd).

Echter, dient u rekening te houden met een gedegen Money Management beleid, zie ook de indicaties onder TAB 'Resultaten'.
De stoploss order wordt tevens ingegeven.  Een stoploss is bedoeld om direct optredend verlies na het innemen van een positie zo klein mogelijk te houden.
Het is een denkbeeldige grens waarop de belegger zijn positie sluit en zijn verlies neemt om zichzelf tegen grotere verliezen te beschermen.
Wij handelen met twee type orders, voor de"Breakout" signalen voeren we een "Stoplimiet" order in met een "Stopprïjs" van twee punten. Deze zorgt ervoor dat de positie niet wordt uitgevoerd bij overgeslagen koersgebieden (Spike). Automatisch wordt de order dan geannuleerd. En een "Limiet" order bij de overige signalen.

 

Wij handelen dagelijks op de volgende Indices: DAX - SP500 - DJeurostoxx50 en/of AEX.  Op sommige van deze indices nemen we een positie in voor de midden en langere termijn.

Deze strategie is niet voor iedere belegger weggelegd en handelen met bovenstaande derivaten kan er toe leiden dat u uw gehele vermogen wat op uw beleggersrekening staat kwijt kunt raken!

Strategie voor de Aandelen portefeuille:

Periodiek ontvangt u signalen voor de fondsen waarop wij willen gaan handelen.
Dit zijn hoofdzakelijk Amerikaanse aandelen die een hoog dividend uitkeren zoals: Apple, Microsoft, e.a.
De posities lopen gemiddeld enkele weken/maanden en tijdens deze periode wordt u op de hoogte gehouden over de te nemen acties.

Zie ook onze Diensten pagina voor meer info