Strategie voor Daytrading/Break-out signalen:

Voor 8.55 uur ontvangt u als indextrade lid de signalen voor die dag in uw mailbox.
De signalen zijn geldig van 9.15 uur tot 17.15 uur, of in sommige trades langer dan 1 dag.
U voert zowel de long als short trade in uw systeem (dat kost u 5 min. tijd).
U bepaalt zelf met hoeveel contracten u wenst te handelen. (Indextrade geeft als richtgetal een max)

Echter, dient u rekening te houden met een gedegen Money Management beleid, zie ook de indicaties onder TAB 'Resultaten'.
De stoploss order wordt tevens ingegeven.  Een stoploss is bedoeld om direct optredend verlies na het innemen van een positie zo klein mogelijk te houden.
Het is een denkbeeldige grens waarop de belegger zijn positie sluit en zijn verlies neemt om zichzelf tegen grotere verliezen te beschermen.
Wij handelen met twee type orders, voor de"Breakout" signalen voeren we een "Stoplimiet" order in met een "Stopprïjs" van twee punten. Deze zorgt ervoor dat de positie niet wordt uitgevoerd bij overgeslagen koersgebieden (Spike). Automatisch wordt de order dan geannuleerd. En een "Limiet" order bij de overige signalen.

De signalen kunnen worden gevolgd met Futures, CFD's, Turbo's en/of Sprinters. Onze voorkeur gaat naar CFD's en daarop zijn dan ook onze resultaten gebaseerd.

Wij handelen dagelijks op de volgende Indices: DAX - SP500 - DJeurostoxx50 en/of AEX.  Op sommige van deze indices nemen we een positie in voor de midden en langere termijn.

Deze strategie is niet voor iedere belegger weggelegd en handelen met bovenstaande derivaten kan er toe leiden dat u uw gehele vermogen wat op uw beleggersrekening staat kwijt kunt raken!

Strategie voor de Aandelen portefeuille:

Periodiek ontvangt u signalen voor de fondsen waarop wij willen gaan handelen.
Dit zijn hoofdzakelijk Amerikaanse aandelen die een hoog dividend uitkeren zoals: Apple, Microsoft, e.a.
De posities lopen gemiddeld enkele weken/maanden en tijdens deze periode wordt u op de hoogte gehouden over de te nemen acties.

Zie ook onze Diensten pagina voor meer info